Ponitoimintaa Pohjois-Karjalassa

Ponitoimintaa Pohjois-Karjalassa
Uuvahtanut heinäntekijä herättää mielenkiintoa laumassa

keskiviikko 14. maaliskuuta 2018

Lunta - lunta - lunta!

Ihanaa, talvi alkaa olla loppupuolella. Joka vuosi syksyn jälkeen lunta odottaa innoissaan ja kun sitä tulee, on helpottunut, valoa. Yhtä varmasti joka maaliskuu on sitä mieltä, että nyt sitä on tarpeeksi, sulaisi pois. Niin myös nyt. Lunta on riittävästi, Ilomantsissa oli jo metrin raja mennyt rikki. Meillä ei vielä niin paljon, mutta ei jää paljosta paitsi. Poneja lumi ei tunnu haittaavan. Esteri aloitti aamun piehtaroimalla uudessa kinoksessa. Sen sijaan ihmisten jaksaminen alkaa olla koetuksella. Lumi ei yksinkertaisesti mahdu enää minnekään. Odotan kauhulla myös mihin tuo määrä kosteutta mahtuu, kun lumet sulavat.

Elmeri ja Jussi olivatkin alkutalven ukin luona viettämässä pihattoelämää. Jussi lähti kuitenkin uuden kaverin luokse ylläpitoon ja sen tilalle meni äitinsä Lilli.

Elmeri nauttimassa päiväheiniä ukin luona.


Tänä talvena Ratalammella ei ole ollut kuin ponikerho ja muutamia satunnaisia talutusratsastuksia. Kiitokset jo osallistuneille! Samalla mennään kevät ja näillä näkymin kaikki ponit muuttavat Outokumpuun jo toukokuussa, jollei tulva pakota evakkoon jo aiemmin. Toivotaan kuitenkin, että lumet sulaisivat hallitusti.

Tiina




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti