Ponitoimintaa Pohjois-Karjalassa

Ponitoimintaa Pohjois-Karjalassa
Uuvahtanut heinäntekijä herättää mielenkiintoa laumassa

lauantai 31. lokakuuta 2015

Uusia tuulia

Vielä on syksyä jäljellä, mutaista tarhaa katsoessa toden teolla kuitenkin toivon, että talvi ja lumisateet alkaisivat jo tulla. Varsinkin vaalea Lilli on ottanut kaiken ilon irti mudasta...

Syksyn myötä Ratalammelle puhalsi uusia tuulia, sillä aloitin vammaisratsastusohjaajan opinnot Kiuruvedellä. Ensimmäinen lähitapaaminen oli syyskuussa ja sieltä saikin paljon hyviä ideoita myös sosiaalipedagogiseen hevostoimintaan. Opintoihin liittyen toteutan myös erityisryhmille suunnatun alkeisratsastuskurssin marras- ja joulukuussa. Katsellaan, kuinka homma toimii ja voisiko tälle olla tilausta jatkossakin. Tällä hetkellä tallissa on kuitenkin vain kaksi ratsastettavaa ponia, joka tuottaa pieniä rajoituksia toiminnalle.

Edelleen ponimme ovat pääasiassa omaan harrastustoimintaan suunnattuja, mutta kiva, että tällä tavoin voivat tuottaa iloa muillekin.

Huomenna muuten on vielä vuoden viimeiset kisat Immolassa. Jussi ja Nando lähtevät mukaan - ja Emil halusi ensimmäistä  kertaa kokeilemaan. Saa nähdä riittävääkö jaksaminen radan loppuun saakka. Onneksi kaverina on luotettava Jussi -poni, joka ei liikoja sytkyile. :)

Tiina


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti