Ponitoimintaa Pohjois-Karjalassa

Ponitoimintaa Pohjois-Karjalassa
Uuvahtanut heinäntekijä herättää mielenkiintoa laumassa

sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Elmeri puoli vuotta

Elmeri täytti viime viikolla puoli vuotta jonka kunniaksi se tunnistettiin reilu viikko sitten. Sen hienovarainen vieroittaminen aloitettiin tänään. Poika on kovasti emän perään, mutta emä olisi jo sitä mieltä, että äidin kokoinen poika voisi jo muuttaa omilleen. Äidin puuttuminen karsinasta aiheuttaa hirmuisen hädän. Tällä kertaa Easteria hemmoteltiin vain perusteellisella harjaamisella, aivan karsinan vieressä, mutta Elmerin mielestä äiti oli silti silloin liian kaukana.

Ensi viikolla on tarkoitus käydä tutustumassa Elmerin talviasuntoon. Esteri kaipaa jo selvästi tekemistä ja olisi hyvä, jos Elmeri pääsisi muuttamaan lähiviikkoina. Uskon itse siihen, että tamma ja varsa tietäävät parhaiten milloin vieroittuminen on ajankohtaista, varsinkin tälläisten "mammapoikien" kohdalla. Viime vuonna Jussi-poika muutti pois vasta yhdeksän kuukauden ikäisenä, ja sekin tuntui varhaiselta. Elmeri alkaa kuitenkin olemaan jo niin suuri, ettei se oikein mahdu enää nukkumaan äidin kainaloon.

Kuvassa näkyy, että poika on kohta äitiä suurempi.



Ensimmäinen ponikerho alkoi tänään. Kiitokset osallistuneille, oli todella mukava aamupäivä! Ponikerho poneina toimivat Lilli ja Nando. Ensi viikolla tutustumme ponikerhossa agilityn saloihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti